™️ Termeni & Conditii

Declinarea responsabilitatii:
     Continutul site-ului eLUK.RO a fost alcatuit cu cea mai mare atentie in acord cu specifiatiile tehnice pentru fiecare produs, oferite de producator. Din acest motiv eLUK.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.  
De asemenea eLUK.RO  nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

      In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, eLUK.RO isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

    eLUK.RO achizitioneza produse de la furnizori de incredere, dar totusi nu poate fi trasa la raspundere de eventualele daune  aparute in timpul exploatari produselor,pozitia noastra fiind doar de re-seller.
    Valoarea maxima a obligatiilor eLUK.RO fata de orice client, este valoarea sumelor incasate de eLUK.RO de la clientul respectiv. Cheltuielile conexe(taxa livrare,comisioane banci,etc) revin in seama clientului.

Frauda:
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului eLUK.RO  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul eLUK.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului eLUK.RO si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si eLUK.RO va fi rezolvat pe cale amiabila.

Returnare
-Se pot returna produsele achiziționate  în termen de 14 zile calendaristice
(conform OUG 34/2014 produsele achizitionate online pot fi returnate in termen de 14 zile)
Termenul decurge de la intrarea în posesia fizică a produsului.
Acest termen de 14 zile poate fi extins la un an de zile și magazinul este pasibil de amendă în cazul
în care nu a publicat pe site informațiile privind dreptul de retragere.

De reținut este că există unele excepții de la retur,
Exemplu:-dacă acel produs a fost personalizat
        -dacă este vorba despre produse alimentare sau consumabile
        -daca sunt produse de uz personal igienic

-Un produs poate fi returnat fără să fie necesară o explicație din partea cumpărătorului
Cu alte cuvinte, magazinul te poate întreba care este motivul, dar nu ești obligat să răspunzi:
„Aveți dreptul de a va retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele”

Nu trebuie decât să completezi un formular de retragere (pe care site-ul este obligat să-l publice pe site)
și să-l trimiți prin orice metodă dorești sau să faci o declarație neechivocă,
pe altă cale, prin care să-ți exprimi dorința de retragere din contract.

-Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, fara intarzieri nejustificate si in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur

Copyright ©️ 2023 ELUKSHOP S.R.L. CUI: 39709319, Reg. Com. J40/11182/2018, Sediu:Str.C.Dima, nr 5, Bucuresti, Romania,

Онлайн курсы ITМодули для Opencart 2.x - 3.x