Mod Livrare

MOD-uri LIVRARE

 - Prin Curier rapid - 25 Lei  AJUNGE  in max. 24-48 DE ORE (colet de 1 kg)

Pretul La curier pentru transport e posibil sa fie diferit daca doriti livrare intr-o zona

care se afla in afara ariei de acoperire a respectivilor curieri.Km suplimentari se platesc
separat de preturile afisate.

 In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), in cazuri exceptionale, eLUK.RO cu acordul clientului poate mari timpul de livrare.Termenul de livrare al produselor cumparate de pe eLUK.RO in mod normal se incadreaza intre 12  h si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului eLUK.RO .


Termeni de livrare: 
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. eLUK.RO nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.  Pentru orice taxa perceputa in plus va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.
Taxe suplimentare:

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email
Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ) vom inapoia contravaloarea comenzii. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat
        
 Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind  serviciul de Curier ales de dumneavoastra
Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.
            Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger.
 Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact, mentionand numele intreg si adresa dvs. precum si denumirea produselor pe care doriti sa le returnati.
        
  Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor comandate. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).

  Produsele comercializate sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

  • Incepand cu 2019-09-14 comenzile cu valoare mai mare de 600 lei beneficiaza de livrare gratuita.
    Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 600 lei este de 25 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.


Copyright © 2022 ELUKSHOP S.R.L.,CUI: 39709319, Reg. Com. J40/11182/2018, Telefon:0720206011