Web
Analytics

Termeni & Conditii

Declinarea responsabilitatii:
     Continutul site-ului eLUK.RO a fost alcatuit cu cea mai mare atentie in acord cu specifiatiile tehnice pentru fiecare produs, oferite de producator. Din acest motiv eLUK.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.  
De asemenea eLUK.RO  nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

      In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, eLUK.RO isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

    eLUK.RO achizitioneza produse de la furnizori de incredere, dar totusi nu poate fi trasa la raspundere de eventualele daune  aparute in timpul exploatari produselor,pozitia noastra fiind doar de re-seller.
    Valoarea maxima a obligatiilor eLUK.RO fata de orice client, este valoarea sumelor incasate de eLUK.RO de la clientul respectiv. Cheltuielile conexe(taxa livrare,comisioane banci,etc) revin in seama clientului.

Frauda:
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului eLUK.RO  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul eLUK.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului eLUK.RO si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si eLUK.RO va fi rezolvat pe cale amiabila.